Barátnő rendelésre 1. évad 13. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Barátnő rendelésre 1. évad 13. rész

Barátnő rendelésre 1. évad 13. rész / The Girlfriend Experience s01e13 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé getcaesium.com-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Barátnő rendelésre 1. évad 13. rész film információk

Tartalom

The Girlfriend Experience című sorozat főszereplője Christine Reade (Riley Keough) másodéves joghallgató a Chicago-Burnham jogi karán, mindemellett pedig gyakornokként dolgozik a neves Kirkland & Allen társaságnál. A nő keményen dolgozik, hogy megvesse lábát a cégben, azonban minden megváltozik, amikor egyik osztálytársa megismerteti vele az örömlányok világát. A GFE-nek ('barátnő élmény') nevezett nők igen magas áron nyújtanak szexuális és érzelmi szolgáltatásokat. Christine életének új szakasza kezdődik meg, mely nem várt következményekkel jár.

Részletek

Barátnő-rendelésre-1-évad-13-rész
The Girlfriend Experience

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2016, 27"  |  Premier: 2016.04.10.
Dráma

Rendező: Lodge Kerrigan, Amy Seimetz
Forgatókönyvíró: Lodge Kerrigan
Zene: Shane Carruth
Szereplők: Anna Friel, Carmen Ejogo, Louisa Krause, Riley Keough, Paul Sparks, Mary Lynn Rajskub, Briony Glassco, Sabryn Rock, Bill Lake, Aidan Devine, Drew Nelson